<<< Terug


Festivals

 
 • levende kerststal 2012
 • Levende Kerststal 2008
 • Tarzan Festival
 • Foto's Tarzan Festival
 • Voor de vrijwilligers van het Tarzan Festival 2008
 • Route Tarzan Festival
 • ONS FEEST OP ZATERDAG 2 JULI 2011
 • TARZAN FESTIVAL 20 en 21 juni


 • levende kerststal 2012
  Beste mensen,

  Wij nodigen u allen van harte uit voor "De Meest Levendige Kerststal van Nederland"
  a.s. zondag tussen 14:00-16:30 op onze boerderij, Kerkzicht 1189WG te Nes a.d. Amstel.

  Hartelijke groet van:
  Boerin Marijke & Tarzan Frans van Vugt-Schmitz


  Levende Kerststal 2008
  “De meest levende en druk bezochte Kerststal van Nederland !”

  Klik hier voor de fotoreportage van Floris Wijnbergh

  Afgelopen zondag hield Stichting Boerderij Kerkzicht te Nes a/d Amstel “De meest levende Kerststal van Nederland!”

  Het evenement heeft honderden bezoekers mogen ontvangen, wat veel meer was als verwacht. De jam, kaas en appelsap in boerderij winkel waren binnen een uur al uitverkocht. De warme kruidenwijn en chocolademelk waren niet aan te slepen!

  Buiten rond de vuren die de herders flink opstookte was het een gezellige drukte. In de stal waar het kindje Jezus en Jozef en Maria tussen de warme koeien hun plek hadden gevonden heerste een serene stilte. Er waren kinderen die hun ouders zacht fluisterend vroegen “of dit nu de ECHTE Maria was”. Onze Jozef en Maria zagen er dan ook prachtig uit.

  De kribbe van het kindje Jezus, gemaakt van een uitgeholde boomstam werd op verzoek van Jozef op het laatste moment nog, door Boomstamkunstenaar Tarzan , voorzien van schommelpoten. Het kindje Jezus stelde dit zichtbaar op prijs door al wiegend in de kribbe, direct in slaap te vallen.

  Ezel “Pietje” vond al die aandacht maar wat fijn en zelfs het varken “Klazien” kwam nieuwsgierig de kerststal binnen scharrelen.

  Om klokslag vijf uur werd de kerststal ontruimd, werd Herderin Marijke weer Boerin Marijke en de zesentwintig ossen weer gewoon melkkoeien, die maar wat graag gemolken wilden worden.

  Stichting Boerderij Kerkzicht heeft weer laten zien dat landbouw en recreatie heel erg goed samen kunnen gaan.

  Klik hier voor de fotoreportage van Floris Wijnbergh


  Klik hier voor de fotoreportage van Saskia van het Schip


  Tarzan Festival
  Tarzan Festival 2009 komt er aan op za 20 en zo 21 juni van 11:00 tot 17:00.

  Dit jaar valt het Dorpsfeest en de langste dag samen in het weekeind van het Tarzan Festival. Hierdoor kunnen wij van vrijdag tot en met zondag een programma bieden voor jong en oud in Nes a/d Amstel. LET OP: In Nes a/d Amstel is GEEN PIN automaat aanwezig, zorgt u alstublieft wel geld mee te nemen voor eventuele aankopen! Lees hieronder voor het exacte programma: Iedereen is welkom. (zeker ook de niet-Nessers)
  Lees hieronder voor het exacte programma: Iedereen is welkom. (zeker ook de niet-Nessers)

  Vrijdag 19 juni;
  - 16:00 Uitreiking Ballonnenwedstrijd
  - 16:30 Fietscross
  - 19:30 Voetbalwedstrijd Nes tegen Ouderkerk
  - 21:30 Muziek in de feesttent bij de kerk

  Zaterdag 20 juni;
  - 11:00-17:00 Tarzan Festival
  - 17:30 Dorpsmaaltijd
  - 19:30 Slob en Slootrace
  - 21:00 Optreden dorpshuis
  - 21:30 Disco in de feesttent

  Zondag 21 juni;
  - 11:00-17:00 Tarzan Festival
  - 17:30 Dorpsmaaltijd met sangria
  - 20:00 Nesserboys
  - 21:00 Beleef de Kortste Nacht van het jaar in de polder  Impressie van het Tarzan Festival 2008:

  De bezoekers konden zowel via de tijdelijke brug vanaf de Middenweg als via Nes a.d. Amstel op het festival terrein komen.

  Zaterdag was het weer prachtig en kwamen er honderden grote en kleinen mensen om te genieten van de spelletjes, kraampjes, activiteiten en onze pianiste Sophia die achter, de midden in het land opgestelde piano, voor ieder wat wils ten gehoren bracht. Aan de hoeveelheid natte en bemodderde broeken te zien bleek het polstok slootje springen toch moeilijker als de meeste mensen dachten. Gelukkig maakte het lekkere eten van Eva en Martijn een hoop goed. Boer John met zijn trekker had elke keer weer een volle kar met mensen die graag rondgereden wilden worden en wat meer van onze prachtige polder wilden weten. Alle kinderen wilden maar wat graag bij Herman zelf hun kampvuur broodje bakken. 's avonds was het met de vele vrijwilligers heerlijk samen eten en drinken bij het kampvuur om op zondag ochtend vanaf 11:00 weer al de bezoekers gezelligheid te kunnen bieden. Op deze dag werd de pianiste Dora vergezeld door een accordeonist en fluitiste Sophie. Het bewolkte weer weerhield gelukkig een hoop mensen niet om ook op deze dag zelfs nog terug te komen omdat ze op de zaterdag niet al die activiteten hadden kunnen beleven. De gele heliumbalonnen toverden bij alle kinderen een zonnige glimlach op het gezicht. Voor het zelf vliegers maken en deze dan oplaten onder leiding van pietje was de polderwind heel erg geschikt. Kees met zijn Ezels deed ieders hart smelten voor deze aandoenlijke dieren en de karakter poppen van Oma deed een ieder verbazen. Op zondag om 17:00 werd het festival afgesloten met een optreden van een (deels) afrikaanse trommel band. De boerderij winkel was onderhand compleet leeg gekocht!

  De sfeer was tijdens deze twee festival dagen heel erg gemoedelijk en gezellig. De Vrolijkheid, Rust en vooral de Ruimte maakte van elke stadsbewoner een gemoedelijk buitenmens.

  Wij hebben als organisatie ook nu weer gemerkt dat mensen en vooral kinderen meer behoefte hebben aan čchte ruimte als aan weer een nieuw, parkje, speelveldje of speeltuintje. De ruimte die de polder hen biedt geeft hun meer als voldoende gelegenheid om zicht te kunnen uiten in rust, spel of creativiteit. Dit zijn nu juist de elementen waarin de boeren in de Bovenkerker Polder en met name Boerderij Kerkzicht een enorme bijdrage kunnen leveren. Wij hopen dat zo langzamerhand ook de politiek dit in gaat zien.

  Zie voor meer informatie www.boerderijkerkzicht.nl

  Namens de organisatoren: Marijke en Frans willen wij alle Vrijwilligers, Sponsoren en bezoekers hartelijk danken voor dit fantastische festival.


  Foto's Tarzan Festival
  Via deze link heb je toegang tot de foto's van het Tarzan Festival 2008

  je hoeft alleen maar HIER op te klikken met je muisknop.
  Hier vind je een leuke voorstelling van onze Barvrouw Daja Kamminga.

  je hoeft alleen maar HIER op te klikken met je muisknop.


  Voor de vrijwilligers van het Tarzan Festival 2008
  Beste vrijwilligers, Wij hebben heel erg van jullie allemaal genoten. Heel veel dank voor jullie hulp ook bij het opruimen en afbouwen van het terrein!

  Marijke en FRans
  Eventueel kunnen de door jullie gemaakte kosten worden gedeclareerd bij Tarzan Frans.
  Wij zouden het fijn vinden wanneer jullie de festivalshirts terug geven, dan kunnen wij ze bewaren zodat jullie er volgend jaar ook weer vrolijk en herkenbaar bijlopen. Petjes mogen jullie houden.


  Route Tarzan Festival
  Deze route voor de fietsers en wandelaars naar het Tarzan Festival brengt u via onze prachtige polder naar het Festivalterrein. Minder validen mensen kunnen een deel van de route overslaan endoorrijden naar Nes aan de Amstel en daar parkeren. Vanaf daar is het maar een paar honderd meter.

  Start Hoek Bovenkerkerweg Nesserlaan

  Het Tarzan Festival is georganiseerd door De boeren en boerinnen van de Bovenkerker polder. Wij willen met dit Festival iedereen een leuke dag geven. Maar ook laten zien dat wij een hoop meer voor de mensen uit de stad willen betekenen als alleen melk(producten) voor hen produceren. Wat gaan we doen: We gaan een ronde maken door een deel van de polder. Tijdens deze ronde hebben wij allerlei activiteiten georganiseerd voor u. Meeste activiteiten vinden halverwege de Middenweg plaats. De middenweg is Niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer en er is daar geen parkeerruimte! U kunt de auto parkeren aan de overkant bij “sportpark de Kegel”
  Wij gaan op weg:
  ~ Langs deze weg (de Nesserlaan) ziet u aan weerszijde populieren staan. Opdracht; tel al de populieren aan weerszijde van de weg die u tot aan de Middenweg (waar u straks rechtsaf gaat) tegenkomt.
  ~ Links van u ziet u een prachtige rode beuk staan. Kijkt u ook vooral naar de prachtige wortels die boven de grond uit komen. Deze boom is waarschijnlijk wel de oudste boom van Amstelveen. Zij is ongeveer 150 jaar geleden geplant gelijk met de bouw van de eerst boerderij die hier net na de drooglegging van de polder werd gebouwd. De beuk staat in de wei van “Landwinkel Schrama” U kunt in deze landwinkel elke zaterdag van 10:00 tot 16:40 kaas, honing en vlees kopen.
  ~ U ziet links van de weg een kruis staan. Met daaronder een steen met inscriptie. Deze steen is opgericht ter nagedachtenis van; Antoon de Lange die 2 dagen na de bevrijding van Nederland door Duitse militairen is doodgeschoten. Het verhaal gaat als volgt: Antoon was een vrij opstandige boeren knecht. Hij woonde aan de overkant van de Amstel, 2 dagen na de bevrijding kreeg hij het idee om die Duitsers eens een lesje te leren. Hij vroeg toen aan de moeder van Boer John die als meisje aan de overkant van de Amstel woonde of zij hem met haar roeiboot over de Amstel wilde brengen. Zij heeft dat gedaan waarna Antoon over de Nesserlaan in uw richting liep. Aan het eind van de Nesserlaan zag Antoon een groepje duitse militairen lopen. Antoon verstopte zich bij de boerderij met de mooie beuk en riep de passerende Duitsers “Vuile rot moffen!” toe. Ondanks dat Nederland al bevrijd was konden de Duitsers dit niet waarderen en achtervolgde Antoon . Ter hoogte van het monumentje kregen ze hem te pakken en schoten hem dood!
  ~ Rechts van u strekt zich de Bovenkerker Polder uit. De Bovenkerker Polder is honderden hectares groot er zijn ongeveer 20 boeren en boerinnen die in deze polder koeien en schapen houden. De koeien worden twee tot drie maal per dag gemolken. Een koe geeft per dag tussen de 25 en 40 liter melk!! Hiervan kun je ongeveer 3.5 kg kaas maken. In het voorjaar en de zomer lopen de koeien buiten in de wei om gras te eten. Elke ochtend en elke avond gaan alle koeien even langs de boerderij om gemolken te worden. De koeien vinden het fijn om gemolken te worden dus ze lopen zonder mopperen en zonder dwang naar stal. Tijdens de wintermaanden groeit het gras niet. Er is dan in de wei onvoldoende gras te eten voor de koeien. De koeien blijven dan binnen in de staal aar de boer ze voert met hooi en kuilgras dat hij tijdens de zomermaanden heeft geoogst en bewaart in de schuur of verpakt in het u wel bekende zwarte plastic zeil.
  ~ Tot een aantal jaar geleden werd er met bevrijdingsdag een puzzeltocht georganiseerd. Ook de pastoor uit Nes aan de Amstel deed altijd mee. Hij had zo’n zwarte lange jurk aan en reed op een Solex (dit is een heel erg klein brommertje met het motortje op het voorwiel) achterop zat dan iemand van het kerkbestuur druk te schrijven met het vel papier op de rug van de pastoor. Zo reden ze samen populieren tellend over de Nesserlaan want ook toen was één van de vragen; “hoeveel bomen staan er langs de Nesserlaan”.
  ~ De distelverordening; Hoewel distels zeker een belangrijke functie vervullen in ons ecosysteen (m.n. voor vlinders) houden boeren niet zo van distels op hun land want koeien lusten geen distels en distels zaaien zich enorm snel uit. Als de buurman van de boer distels heeft zit ook binnen de kortste keren het land van de boer onder deze distels. Daarvoor is de “distelverordening” in het leven geroepen. Hierin staat dat het op last van een geldboete verboden is om in de buurt van landbouwgrond bloeiende distels te hebben. Dan kan de boer zonder gebruik te maken van gif zijn land tenminste vrij houden van deze distels.
  ~ Links van de weg staat een huisje, dit was vroeger van een boer maar nu niet meer. Gelukkig is de oude fruitboomgaard die bij de boerderij hoort bewaard gebleven. U ziet hier “laagstam” appels peren en pruimen. ~ Let u op. U ziet straks aan uw linkerhand een gebouwencomplex waar nu allemaal buizen en leidingen worden opgeslagen. Tot een 20 jaar terug, toen ook links van de Nesserlaan (waar nu de woonwijken, Waardhuizen en Middenhoven zijn gebouwd) nog weilanden waren en de koeien graasde, was hier munutieopslag. Er werd hier allerlei munutie opgeslagen. Het complex werd streng bewaakt door bewapende soldaten en legervoertuigen reden af en aan.


  Start Hoek Nesserlaan, Middenweg

  ~ Wij gaan hier rechtsaf over de Middenweg. De middenweg is verboden voor gemotoriseerd verkeer, wanneer u met de auto bent kunt u het beste naar de bovenkerkerweg rijden en daar bij portpark de Kegel” parkeren! Tot een 3 jaar geleden was de middenweg nog een zandpad waar alleen landbouwvoertuigen overheen konden rijden. Sporadisch kwamen er wandelaars en ruiters overheen. Sinds de asfaltering van deze weg wordt de weg erg veel gebruikt door recreanten en fietsers die In Uithoorn wonen en Amstelveen of Amsterdam werken. De middenweg is een multifunctionele weg. Zowel landbouwvoertuigen als fietsers en voetgangers moeten er overheen kunnen, vandaar dat het een 2 baans fietspad is geworden.
  ~ U ziet hier in de polder heel veel grasland, op dit gras ziet u koeien en schapen. Er zijn eigenlijk drie verschillende soorten koeien: roodbonte, zwartbonte en verschillende vleesrassen. rood en zwartbonte zijn wit met zwarte of rode vlekken. Deze “bonte” koeien worden vooral gehouden voor het produceren van melk. De vleesrassen kunt u vooral herkennen aan dat deze (ook al zijn het soms mannen) nogal vrouwelijke achterwerken. Deze koeien geven “eerlijk” vlees na een goed leven in de wei geven zij goed rundvlees. Dit “eerlijke vlees” vind u meestal niet bij de supermarkt. Hiervoor moet u bij een goede (natuur) slager zijn en ook bij de landwinkel waar u de route begon is “eerlijk” vlees te krijgen.
  ~ Verderop ziet u links wat verder in het land een “essen hakhout bosje” staan. Deze bosjes werden vroeger aangeplant. De boeren hakte uit deze bosjes “staken” van verschillende diameters. Essenhout is heel erg taai, dus van deze staken kon de boer stelen voor gereedschap, palen, en stokken om bijvoorbeeld bonen tegenaan te laten groeien of om gras op te laten drogen. Het gras werd gedroogd op zogenaamde “ruiters” gemaakt van essenhout.
  ~ Natuurbeheer in de Bovenkerkerpolder. De Bovenkerkerpolder wordt onderhouden door de boeren. Ook de natuur wordt door de boeren behouden. Uiteraard verdient de boer zijn geld met zijn vee. Een boer is echter ook iemand die erg van de polder houd met alles wat er leeft. Alle boeren in de Bovenkerkerpolder doen vrijwilligerswerk om de natuur in stand te houden. Vooral de weidevogels vragen veel aandacht. Elk jaar worden door de boeren en andere vrijwilligers alle weidevogels geteld. De nesten van de weidevogels worden in kaart gebracht en met stokken gemarkeerd. Wanneer de boer het gras gaat maaien gaat deze met de maaimachine heel erg “ruim” om het nest heen om te voorkomen dat het broedsel wordt verstoord. Ook wordt er op een groot aantal stukken land “uitgestelde maaidatum” toegepast deze stukken worden pas heel erg laat in het jaar gemaaid zodat de vogels die er in broeden en hun eten zoeken niet worden verstoord.
  ~ Aan uw linkerhand ziet u een smal stuk grasland met houten huiskamer en een bordje “Molenroute” De Molenroute is een pad aangelegd door boer Jan. Jan wil zijn liefde voor de Bovenkerkerpolder met andere mensen kunnen delen. Om u kennis te kunnen laten maken met de plek waar het eigenlijk allemaal begon heeft hij een loopbrug voor u gemaakt. Wanneer u de molenroute gaat lopen komt u langs een aantal onderkanten van watermolens. Deze watermolens hebben 150 jaar geleden toen de polder nog allemaal water en moeras was de polder droog gepompt. Toen al het water uit de polder gepompt was waren de molens overbodig. De bovenkanten zijn toen van de molens gehaald om deze op andere plaatsen in Nederland molens mee te kunnen bouwen. De onderkanten van de huizen zijn toen tot woonhuis verbouwd. Nog steeds staan er een aantal van deze ronde huizen in de polder en wonen daarin mensen.
  ~ “De Houten Huiskamer” of “Het Betere Zien!” is een kunstwerk gemaakt door Tarzan. Het kunstwerk geeft een kritische noot naar de “moderne” leefstijl. “Mensen zitten alleen maar binnen in huis of kantoor waar ze de wereld om zich heen zien door een (computer)scherm. Maar wat je ziet op je scherm, is eigenlijk maar zo een beperkt deel van de echte wereld. Ik nodig u uit om op de bank te gaan zitten en ‘Beter te gaan Zien!” Zie de echte wereld en voel, ruik en proef vooral ook deze wereld, dat kan namelijk niet in een betonnen huis of appartement dit, kan alleen maar buiten. Het kunstwerk is aangekocht door de Gemeente Amstelveen en zal nog 3 jaar op deze plek blijven staan.
  ~ Als u op de bank zit en u kijkt door de televisie heen, dan kijkt u tegen de toren van de Urbanuskerk aan. Deze kerk staat in Nes-a/d Amstel. Het is zowel van binnen als van buiten echt een prachtige kerk. Tijdens het dorpsfeest dat altijd rondom vaderdag valt kunt u tegen een kleine vergoeding de toren beklimmen en van het uitzicht over de polder genieten. Ook deelname aan de sloot en slobrace vindt Tarzan altijd een hoogtepunt tijdens dit dorpsfeest.
  ~ U kunt nu kiezen om de molenroute te lopen, deze route loopt door het gras en over het land van Boer Jan. Aan het eind van de molenroute kunt u rechtsaf slaan, richting boerderij Kerkzicht.
  ~ U kunt ook uw weg vervolgen over de middenweg dan kunt u via een tijdelijk brug door het land van boerderij Kerkzicht op het terrein komen.
  ~ Een hele boel dieren zijn afhankelijk van de Bovenkerkerpolder. Aan vogels vinden we hier onder andere: De blouwe reiger, wilde eend, slobeend, visdiefje, waterhoentje, Grutto, Tureluur, Kievieten, Zilvermeeuw, Kokmeeuw, de Ooievaar, Aalscholvers, Scholeksters, Buizerd, Watersnip, Zwanen, Aalschovers. Dichter bij de boerderijen vinden we kerkuiltjes, steenuiltjesis, Rugstreepad
  ~ Links van de middenweg ziet u mais in het land staan. De kolven van deze mais zijn niet zo lekker als de suiker mais. Deze mais wordt geteeld voor de koeien. De mais wordt in zijn geheel geoogst inclusief de stengels wordt deze vermalen en aan de koeien gevoerd. <


  ONS FEEST OP ZATERDAG 2 JULI 2011
  WIJ NODIGEN JULLIE GRAAG UIT OP ZATERDAG 2 JULI 2011 VOOR ONS FEEST!

  Het is nodig om je op te geven bij Frans per mail F@Tarzan.EU. Het kan zijn dat je via Marijke of Els/Pieter ook een uitnodiging (met een andere begin tijd) gehad hebt. Volg dan hun instructies.  uitnfeest
  Het feest zal buiten in het boeren land (en in een tent) plaatsvinden kleed je hier ook op.
  Er zal drank, hapjes en een kampvuur zijn. Eelco zal zijn heerlijk dansbare muziek draaien en tussen 21:00 en 22:00 zal de folkband http://www.myspace.com/keltenzondergrenzen/music een heerlijk zwierige folkbal dansinstructie geven Zij zullen afgewisseld met Eelco ons de gehele avond laten zwieren.

  Om 01:00 is het feest afgelopen.

  Je kunt blijven slapen in je eigen tentje in het land.

  Parkeren kan op de Parkeer plaats van de Urbanuskerk aan de Amsteldijk Zuid no.145 1189VL Nes a/d Amstel of aan de dijk ter hoogte van de Ringdijk Boven. Polder 21-22 1188WC Amstelveen.

  Parkeren bij Boerderij Kerkzicht is niet toegestaan! Mocht je dan toch met je auto het terrein op moeten bel dan Jaap: 06-48925027!

  Wij hebben alles wat ons hartje begeert en willen dus geen cadeaus.
  Wat wel meer dan welkom is is een bijdrage voor Stichting Boerderij Kerkzicht rek. nr. 78.49.27.936 t.n.v. Stichting Boerderij Kerkzicht te Amstelveen . Of je kunt je bijdrage stoppen tijdens het feest in de bij de drank aanwezige melkbus.


  TARZAN FESTIVAL 20 en 21 juni
  Het enorme succes van vorig jaar heeft ons doen besluiten ook dit jaar OP
  zaterdag 20 en zondag 21 juni
  weer een Tarzan Festival te organiseren.

  Tussen 11:00 en 17:00

  Het begint met een fiets/wandelroute Diverse Startpunten In Amstelveen:

  Hoek Bovenkerkerweg-Nesserlaan tegenover; “Sportpark De Kegel” (lengte 3.5 km).
  Hoek Nesserlaan-Middenweg (lengte 2 km).
  Hoek Hollandse Dijk-Middenweg (lengte 2.5 km).
  Ringdijk Bovenkerker Polder ter hoogte van no. 22 Nes a/d Amstel) (lengte 0.3 km)

  Voor mensen die slecht ter been zijn of niet zo ver kunnen lopen of fietsen, U kunt naar het volgende adres komen: klick hier!
  Auto's mogen tijdens dit festival NIET op het terrein van boerderij Kerkzicht komen!!
  Voor bustijden klick hier!


  Wij hopen de volgende activiteiten te kunnen aanbieden

  Pianist in de polder
  Ezelkar voor kinderen
  Slingertouw over de sloot
  ballonnen oplaten
  Koor 10 personen
  Kunstroute
  Bezichtiging Boerderij Kerkzicht
  Rondrit door de polder met de trekker
  Koeien schilderijen opgesteld in het weiland (alleen bij droog weer)
  dieren knuffelen en vingerverven van dieren op bordjes langs de route
  Maak zelf een insecten hotel (neem zelf een leeg zuivel of sap pak mee)
  Brandend Houthakkerskoffievuurtje
  Zelf kamvuur-broodjes bakken
  Boomstam hindernisbaan
  Vliegeren
  Het Moo Moo Orakel
  Leuke verrassingen langs route
  Tarzan boomstamkunst
  Beelden uit steen gehouwen
  eten en drinken
  originele pakketjes voor het organiseren van kinderpartijtjes
  Textiel collectie mode en interieur van natuurlijke materialen,
  Vilten objecten en voorwerpen
  Vogelhuisjes
  Afrikaanse kunst en sieraden
  Houthakkerskoffievuurtje
  Waterspeelhoek
  Natuur wandeling
  Tekenen en Schilderen
  Foto tentoonstelling
  polstokspringen over de sloot
  Trommelaars


  Let op! wij gaan er van uit dat u zelf het beste kunt beoordelen wat u kind wel of niet kan, houd daarom s.v.p. zelf u kinderen in de gaten tijdens dit festival

  HOUD U OP DE HOOGTE VIA DEZE SITE.!

  Wij zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen dit weekeind of die het leuk vinden iets te doen op (een van) deze twee dagen.

  Sponsoren:

  Stichting Boerderij Kerkzicht,
  Boomspecialist Tarzan,
  Rabobank ,
  Van Kerkwijk Piano's ,
  Dorpsraad Nes a/d Amstel
  de Huisdrukker
  E&B Reclame
  Scholte de Vries Estoppey
  Campina
  Life & Garden

  <<< Terug